Bezoeker Analyse

Het analyseren van bezoeker gedrag vormt de basis van alle meet activiteiten op jouw website. Het is de eerste fase waarmee je als online ondernemer zou moeten beginnen.

Webanalyse, ook bekend als kwantitatieve analyse of het meten van klik gedrag, geeft je o.a. inzicht in van welke online campagnes bezoekers vandaan komen en welke pagina's ze bekijken. Ook de verkoop van producten kan gemeten worden samen met het bestelproces.

Naast webanalyse kan ook gemeten worden hoe bezoekers interacteren met jouw website. Waar klikken ze op een pagina en hoeveel van een pagina zien ze nou precies?

Meet met kleine vragenlijsten het sentiment van je bezoekers, zogeheten Feedback Analyse. Wat vinden ze goed, wat irriteert ze of nog interessante waarom haken ze af tijdens het bestelproces.

Het vierde element van bezoeker analyse, het meten van laad snelheid van jouw website, maakt je meetplan compleet. Want als je pagina's niet snel genoeg laden kan een internet consument elders ook terecht.

Door inzichten uit al deze meet methodes met elkaar te combineren ben al ondernemer in staat om jouw website te optimaliseren. Meer conversie met minder middelen. Volledig inzicht staat in deze fase centraal.

Bezoeker Analyse Diensten

Webanalyse, de basis van alle meet activiteiten, helpt je inzicht geven in wat bezoekers doen op je site en waar ze vandaan zijn gekomen.

Interactie Analyse laat je zien hoe bezoekers gebruik maken van je site. Leer hoe ze navigeren, waar ze klikken en hoe diep ze scrollen.

Luisteren naar je bezoekers is essentieel. Moeite met je website of informatie opvragen, luister en verbeter je website.

Trage pagina's kunnen bezoekers frustreren. Meet hoe snel je website is en hoe dit het gedrag van je bezoeker beïnvloedt.