Data Presentatie Diensten

Als je veel gaat meten en veel gaat testen is het vanzelfsprekend dat je veel data tot je beschikking gaat krijgen. Hoe ga je om met die data? Hoe zorg je dat je door de boom het bos nog kan zien?

Er zijn gelukkig veel diensten beschikbaar welke het presenteren van data vergemakkelijken. Van Microsoft Excel dashboards tot handig apps die je op een smartphone en tablet kan gebruiken. Het inlezen van data in deze pakketten vergt enige kennis van API's. Ik kan jouw bedrijf helpen om maatwerk data dashboards te maken.

Excel dashboards bieden veel mogelijkheden v.w.b. het importeren van data en weergeven hiervan. Echter, het delen van Excel dashboards tussen medewerkers of teams wordt moeilijk. SaaS pakketten (Software as a Service) zoals Geckoboard, Klipfolio en Sweetspot Intelligence bieden uitkomst in de vorm van Online dashboards.

Middels de SaaS pakketten is het delen van data in een team simpel. Zet dashboards op schermen op de werkvloer, of zorg dat je 's ochtends om 6 uur makkelijk op je smartphone kan zien hoe goed jouw website de dag ervoor heeft gedraaid.

Ik kan je hier advies in geven over welke SaaS oplossing het beste aansluit met jouw meet pakketten.

Data Presentatie

Via je browser, smartphone of tablet toegang tot je data en rapporten? Het kan met pakketten zoals Geckoboard, Klipfolio en Sweetspot. Wij helpen bij het koppelen van de databronnen en het opstellen van de dashboards.

Maatwerk dashboards in Excel geeft je vaak meer ruimte qua ontwerp en het instellen van filters. Ik help je graag bij het bouwen van Excel dashboards welke je zelf kan verversen en voorzien van bijgewerkte data.