Diensten Overzicht

Als freelance web analist lever ik verschillende webanalyse en conversie optimalisatie diensten. De diensten hebben een overkoepelende thema namelijk conversie optimalisatie op basis van data. Ik heb ruim 10 jaar ervaring met het selecteren, inzetten en beheren van verschillende meet en optimalisatie methodes en pakketten. Ook voor jouw website is er een oplossing.

Voor zowel MKB en groot internationale onderneming zijn er betaalbare oplossingen voor het inwinnen van inzichten. Inzichten leiden naar acties. Het optimaliseren van een website is voor elke online ondernemer mogelijk. Veel pakketten waarmee je een website kan optimaliseren zijn sterk in prijs gedaald in tegenstelling tot wat ze kunnen wat sterk is toegenomen.

Laten we samen kijken welke combinatie van diensten en pakketten het beste zullen werken voor jouw website en budget.

Bezoeker Analyse

Webanalyse, de basis van alle meet activiteiten, helpt je inzicht geven in wat bezoekers doen op je site en waar ze vandaan zijn gekomen.

Interactie Analyse laat je zien hoe bezoekers gebruik maken van je site. Leer hoe ze navigeren, waar ze klikken en hoe diep ze scrollen.

Luisteren naar je bezoekers is essentieel. Moeite met je website of informatie opvragen, luister en verbeter je website.

Trage pagina's kunnen bezoekers frustreren. Meet hoe snel je website is en hoe dit het gedrag van je bezoeker beïnvloedt.

Conversie Optimalisatie

Niet zeker welke nieuw pagina ontwerp beter in de smaak valt bij bezoekers? Test deze middels A/B en Multivariatie testen, snel en simpel.

Toon een pagina met inhoud en/of producten aan een individuele bezoeker die in een eerder bezoek hier interesse voor heeft getoond? Het kan.

Verstuur geen massale nieuwsbrieven meer. Stem ze af op de interesses van de individuele bezoeker middels betaalbare pakketten.

Leer hoe je de pagina's van jouw website kan optimaliseren zodat ze sneller laden. Dit heeft ook zoekmachine voordelen.

Meet Techniek

Een meetplan garandeert dat het online meten jouw zakelijk vragen beantwoordt. Ik help je graag om strategisch te kijken hoe we jouw website het beste kunnen meten.

Met het meetplan en website bouwers wordt de implementatie volledig verzorgd. Meet en data kwaliteit worden tijdens het proces constant getoetst.

Meet code implementaties kunnen in veel gevallen ook via tag management pakketten. Schakel snel met marketing, beheer en plaats codes snel en veilig.

Data Presentatie

Via je browser, smartphone of tablet toegang tot je data en rapporten? Het kan met pakketten zoals Geckoboard, Klipfolio en Sweetspot. Wij helpen bij het koppelen van de databronnen en het opstellen van de dashboards.

Maatwerk dashboards in Excel geeft je vaak meer ruimte qua ontwerp en het instellen van filters. Ik help je graag bij het bouwen van Excel dashboards welke je zelf kan verversen en voorzien van bijgewerkte data.