Meet Techniek Diensten

Waarom een webanalist inhuren om de implementatie van o.a. webanalyse pakketten te verzorgen? Over een periode van 10 jaar zijn er geen valkuilen meer voor mij als freelance webanalist. Als technische webanalyse specialist staat niet alleen analyse centraal, maar ook hoe de data wordt verzameld.

Ik geef ondersteuning bij het opstellen van een meetplan voor jouw website waarbij ik rekening houd met de doelen van jouw website. Naast jouw doelen geef ik pro actief advies over wat er verder gemeten kan en moet worden op jouw website om een compleet beeld op te bouwen.

Met de meetplan in hand begeleid ik het implementatie proces samen interne en externe medewerkers van jouw bedrijf. Ik communiceer met gemak met management en met programmeurs en kan duidelijk wensen vertalen naar technische adviezen, en vice versa.

Naast de vaste implementatie behoort het opzetten en beheren van tag management oplossingen ook tot mijn diensten. Ik heb ver gevorderde ervaring met het schrijven van scripts in de talen javascript en jQuery. Via deze weg ben je als website eigenaar zeer flexibel, en bijzonder onafhankelijk wordt van IT om nieuwe meet activiteiten op te zetten op jouw website.

Meet Techniek

Een meetplan garandeert dat het online meten jouw zakelijk vragen beantwoordt. Ik help je graag om strategisch te kijken hoe we jouw website het beste kunnen meten.

Met het meetplan en website bouwers wordt de implementatie volledig verzorgd. Meet en data kwaliteit worden tijdens het proces constant getoetst.

Meet code implementaties kunnen in veel gevallen ook via tag management pakketten. Schakel snel met marketing, beheer en plaats codes snel en veilig.