Veelgestelde Vragen

Waarom een freelance webanalist inhuren?

Een freelance webanalist kan snel ingeschakeld worden voor ad hoc werkzaamheden op het gebied van digitaal data. Als freelance webanalist zijn we al expert op het gebied van verschillende implementatie- en analysetechnieken evenals de producten die gepaard gaan met deze werkzaamheden.We brengen veel kennis mee en kunnen snelle resultaten leveren.

Wat kost een freelance webanalist?

Freelance webanalisten zijn vaak in te huren voor verschillende tarieven. Een uurtarief is afhankelijk van een aantal factoren zoals aantal jaren ervaring van de freelance webanalist en de lokatie, duur en inhoud van de opdracht. Persoonlijk hanteer ik tarieven tussen de EUR 75 en EUR 125 per uur voor freelance webanalist werkzaamheden.

Op lokatie of thuiswerk?

Een freelance webanalist werkt het liefst op lokatie bij de klant zelf. Daarentegen kan een freelance webanalist vanwege de technologie van tegenwoordig ook vanuit zijn eigen kantoor of huis werken. Thuiswerken heeft tevens een voordeel qua uurtarief.

Werk je via intermediairs?

In sommige gevallen werk ik via intermediairs als dit betekent dat dit de inzetbaarheid versneld. Het uurtarief wordt dan samen met de intermediair bepaald. Ook het factureren zal via de intermediair geschieden. 

Hoe ver ben je bereid te reizen?

Ik woon in Berkel en Rodenrijs en kan redelijk makkelijk overal naartoe reizen. Mijn werkgebied reikt in een straal vanuit mijn huis tot aan Amsterdam, Amersfoort, Den Bosch en Breda. Opdrachten daarbuiten zijn mogelijk maar houd rekening met een aangepast uurtarief of werkwijze.

Geef je webanalytics trainingen?

Als freelance webanalist doe ik niet direct aan klassikaal trainingen geven. Ik geloof meer in een begeleidende aanpak en het trainen van jouw medewerkers op de werkvloer in plaats van in een klas. OJT zoals de Amerikanen dat noemen, On the Job Training, heeft naar mijn mening meer voordelen voor jouw eigen in-huis webanalist of conversie specialist door het feit dat praktische ervaringen beter onthouden worden.